DEENGNL

WITTEVROUWENPOORT

Bed & Breakfast

Utrecht


Borrelhapjes en tapas

Tarieven

De prijs voor de eerste overnachting is € 115,- inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Bij een boeking van meer dan twee nachten ontvangt u 10% korting en vanaf zeven nachten 15%.
Prijzen zijn op basis van bezetting door twee personen. Bezetting door één persoon is € 10,- per nacht goedkoper. Bij bezetting door meer dan twee personen geldt een toeslag van € 55,- per persoon per nacht.
Kinderen tot twee jaar zijn gratis (babybedje en kinderstoel aanwezig).

Na reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail met alle betalingsgegevens. Betaling kan contant of via PIN op de dag van aankomst of per bankoverschrijving van tevoren. Bij een verblijf van meer dan twee dagen wordt een aanbetaling van 30% van de kamerprijs gevraagd. Ook kan er ter plaatse met een creditcard worden betaald (Mastercard of Visa). Hiervoor geldt een toeslag van 3% over de totaalprijs.

U bent welkom vanaf 15.00 uur en dient het appartement voor 11.00 uur te verlaten. Andere tijden zijn na overleg uiteraard mogelijk.

Annuleren

Annuleren kan tot twee weken voor de dag van aankomst zonder kosten. Daarna zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen van 50% van het totaalbedrag. Bij annulering binnen drie dagen voor aankomst, zijn de annuleringskosten 75% van het totaalbedrag.

Indien er niet geannuleerd is en u komt niet opdagen, of u annuleert op de dag van aankomst, of u vertrekt eerder, dan worden de volledige kosten van het verblijf in rekening gebracht.

Extra services

Om te voorkomen dat u direct na aankomst op pad zou moeten, hebben wij in de keuken al een aantal boodschappen voor u neergezet. In de koelkast liggen wat drankjes en elders in de keuken wat snacks. Het staat u vrij om hier tegen een kleine vergoeding gebruik van te maken.

Heeft u extra wensen? Neem gerust even contact op met .

Reserveren